Vanliga frågor

Här hittar du svaren på de allra vanligaste frågorna

Vad är stödstrumpor?

Stödstrumpor är speciellt stickade för att ge stöd till benen. Stödet är som bäst vid vaderna och minskar upp till knäna. Det leder till att venerna får hjälp att pumpa blodet tillbaka till hjärtat. Stödstrumpor har många fördelar, bland annat minskar risken för svullna ben.

Får man ont av att använda stödstrumpor?

De flesta som använder stödstrumpor tycker att det är skönare än vanliga strumpor. Man orkar gå mer och känner sig lättare bland annat. Om du får ont kan det bero på att något är fel, vi rekommenderar dig isåfall att vända dig till vårdcentralen.

Kan jag returnera min vara?

Du har 14 dagars ångerrätt på varorna räknat från dagen du mottog varan. Om du vill returnera en vara ska förpackningen vara intakt och varan i samma skick som när du mottog den. Du får gärna prova varan, men observera att vi inte tar emot varor som är använda eller smutsiga och inte heller varor som saknar originalförpackningen. Returvaror som inte godkänns eller inte uppfyller dessa krav skickas tillbaka till kunden. Bifoga ditt ordernummer och ett meddelande när du skickar tillbaka varan.

Returadress: Myrgången 32, 461 62 Trollhättan

Hur ofta bör jag tvätta stödstrumpor?

Stödstrumporna bör tvättas efter varje gång du använt dem. Detta för att fibrerna i materialet töjs ut efter användning. När du tvättar strumporna återgår de till sin ursprungsform. Strumpor som inte tvättas regelbundet slits ut fortare.

Kan jag betala med faktura?

Ja! I kassan väljer du faktura som betalsätt och kan i lugn och ro betala inom 30 dagar.

Vilken storlek ska jag välja?

Du kan ta en titt på vår storleksguide här för att ta reda på din storlek för stödstrumporna.

Varukorg

På Ases.se använder vi oss av cookies för att kunna leverera denna hemsida och våra tjänster. Genom att klicka på godkänn går du med på att vi kommer använda dessa för statistik- och marknadsföringsändamål.  Läs vår cookie- och integritetspolicy här